Eller det prøver jeg altid at optimere og derfor forsøger jeg mig nu med nye metoder og det går ud på at jeg står op, spiser morgenmad, svarer mail i max. 1 time og herefter skal jeg passe min træning i en time og så brager det ellers løs med kunder.

Tidligere har min procedure været at jeg kun svarer på mails om fredagen fordi jeg ofte er væk hjemmefra fra lidt i ni og resten af dagen til mellem 18.00 og 20.00 I det tidsrum har jeg små korte pauser, som jo i ordets forstand er pauser eller et tidrum på omkring 15 min. hvor jeg bruger 5 min. på at notere ned hvordan forløbet med kunden gik og 5 min. på at læse op på den næste kunde og 5 min. til at tisse, trække vejret, spise el. lign. Når jeg kommer hjem om aftenen, har jeg brug for lige at lande og det har jeg typisk gjort ved at læse lidt på FB for at følge med i hvad der er sket rundt omkring, men igen der kan der så ligge et par mails og vente og jeg har for ikke at glemme dem af og til puttet dem i en anden mailboks for ikke at glemme dem, men så går jeg alligevel og husker på at jeg skal svare og hvad jeg vil svare i flere dage og så kunne jeg ligesågodt have svaret med det samme og sparet pladsen på “harddisken”. Så jeg har rent faktisk brugt mange af mine pauser på at besvare mail og derfor ikke holdt pausen og fået tunet mig ind på den næste kunde, derfor ændrer jeg praksis til ovenstående for at se om det ikke frigiver lidt plads på “harddisken” Som Rune siger, det kan godt ske at du fysisk arbejder 40 timer, men i virkeligheden arbejder du mindst 60 timer fordi du konstant tænker på det eller taler om det.

Jeg elsker at være selvstændig, jeg elsker udvikling og vil ikke bytte så længe jeg syntes det giver mig noget, så derfor er det også en fornøjelse at afprøve nye metoder og det giver ny energi.

I dag er første dag med den praksis og indtil videre fungere det jo meget fint og jeg har her til formiddag også haft en konsultation med min buisnesscoach som også er med til at give mere energi og for at det ikke skal være løgn, så lå denne mail i min indbakke her til morgen:

“Hej Lonnie. Det at jeg har lært dig at kende gennem min ar bejdsplads, har virkelig forandret mit liv. Den måde du træner mig på er virkelig dejligt, du er altid fuld af nye ideer, og det blir aldrig kedeligt at træne. Tiden smutter bare så hurtig samtidig med at vi har det sjovt. For mit vedkommende er der smuttet godt 10 kg, er blevet strammet op hist og her, og ja ” Ballefabrikken ” det kan jeg skrive under på. Til trods for at min dåbsattest siger jeg er født i 57 føler jeg at min krop svarer til en 40 årig. Fuld af energi og kan klare det hele. Takket være dig Lonnie og din måde at være på, du er guld værd. Stort ” applausen ” til dig. Kærligts C.”

Tror i jeg er klar på en skøn mandag? Det tror jeg nok jeg er! Min morgenmad har helt klart også sørget for at jeg er tanket op fysisk:

Grøn Scaramble2013-01-28 08.41.23

En rest fra gårsdagens broccolimos, som er et hit i øjeblikket fordi der har været billig broccoli og 2 æg, mixet på en varm pande 1 min. lidt salt og lidt mandler og en stor kop grøn te!

 

 

 

Hvad fik i til den dødsyge håndboldkamp i går?

Jeg fik denne lækre entrecote og måtte faktisk levne!

2013-01-27 17.43.38 De var på tilbud til 20 kr! i Kvickly i lørdags og jeg var der da de blev skåret ud og kunne selv vælge hvilke jeg ville have, jeg har ellers dårlige erfaringer med deres kød og som regel er deres tilbud for gode til at være sande og kødet har været sejt, men disse var perfekte og smagte godt!

I andledningen af håndbolden ville jeg prøve lidt nyt, der er kommet påskeæg fra Athon Berg med lakrids og dem måtte jeg smage, så 4 af dem og jeg fik varmen og høj puls. Det var mit cheatmeal i denne uge og nu ser jeg frem til resten af ugen med nem, sund og lækker mad.