Efter en skøn tur til Berlin og lidt friløb på madfronten, har det været svært for både Rune og jeg at finde tilbage til hverdagen, ikke mindst fordi jeg har fløjet rundt fra A til Z og madplanlægningen har været lidt nedprioriteret pga. dovenskab (ja jeg er heller ikke perfekt ;-)) Men det gode af det hele er at jeg bliver så træt at de nemme løsninger at jeg hurtigt savner mine salater og grøntsager generelt.

Måltiderne er fra weekendens hygge fordi når jeg har skejet ud i hverdagene har jeg ikke lyst til “hygge” i weekenderne men benytter mig af friheden til at vælge sundt!

Jeg havde en ubærlig trang til rejer, asparges og mayonaise så derfor blev det til en omgang hjemmelavet rejesalat:

2013-04-20 17.59.59

 

 

 

 

 

 

Opskrift: (Ca. mål)

150 g. rejer

1/3 del af de asparges der var i dåsen

2 spsk, god mayo

3 spsk god Creme Fraiche 38 %

1 tsk. chili sauce fra Heniz

Smages til med citron, salt og peber

Dryp både asparges og rejer godt af i en si inden de blandes med øvrige ingredienser.

Nydes på en bund af salat og toppes med agurk, tomat og et drys dild.

Jeg havde til 2 portioner altså dermed også til frokosten dagen efter.

 

Min lørdagssnack ses her:

2013-04-20 18.27.01

 

 

 

 

 

 

Gulerod, agurk og lidt oliven med mandler i, dip af Raw “humus” (den røde) fra Råbar i Århus og ligeledes en “mayonaise” fra Råbar.

10 cm. agurk og 1 enkelt gulerod udgjorde denne fest!