Torsdag formiddag afviklede jeg sidste Bootcamp dag i denne omgang og hvilken fornøjelse det var at stå ude i den bedste formiddags sol.

Det har været inspirerende og motiverende at se hvordan deltagerne bare har kløet på selv om ingen var vant til lige den type træning og SÅ I DET VEJR! Jeg havde på ingen måde forudset eller overhovedet tænkt tanken at vi ville få frost og sne, men det har overhovedet ikke været en hindring, tværtimod, det har tvunget mig til at tænke i kreative baner og udnytte de muligheder sneen gav – det resulterede blandt andet i en omgang intervaltræning bestående af bakkespurt og kælketur på plastik sæk ned igen.

I går rundede vi Bootcampen af med en omgang høvdingebold, som er en glimrende form for intervaltræning når man kun er 3 på hvert hold og jeg var “desværre” nødt til at være med for at det kunne gå op og det var hyldeskægt, samtidigt med at det fik pulsen op og sneen gjorde blot at man kunne ofre sig og kaste sig på maven efter bolden.

Jeg havde også strikket en lille overraskelse sammen i form af et lille og knapt så syndigt påskæg sammen med smag af hyldeblomst og citron overtrukket med hvid Valhrona chokolade:

2013-03-28 09.24.00 Opskrift:

100 g. hvid mandelmel eller kværn selv

1 æggehvide

2 tsk. hyldeblomstsaft

1 spsk. Sukrin Flormelis eller efter smag

1 hætte mandelaroma/essens

1 tsk. Citron

Det hele røres sammen og stilles på køl natten over, så væden kan trække ind i mandelmelet og smagene udvikle sig.

Næste morgen trilles massen til små æg eller kugler og overtrækkes med smeltet hvid chokolade.