Bliver jeg aldrig!

Det bliver mere dogme agtige billeder jeg får taget, jeg har dog forsøgt i en periode at tage fine billeder med et kamera, hvor jeg tilgengæld aldrig får oploaded billederne fordi det kræver at jeg får tændt computeren i det øjeblik billederne er taget og jeg får SLET ikke redigeret billederne, men jeg har besluttet mig for at være ligeglad. Det er min stil, dogme (dovenskab) men alternativet er at jeg aldrig får lagt billeder op.

Men her er lidt inspiration til en let frokost og et hurtigt aftensmåltid der er en populær og virkelig let ret:

En 80’er klassiker – Avocado med rejer, mayonaise, citron, salt og peber

2013-02-12 12.47.54

 

 

 

 

 

Dette fik jeg til frokost og til aften stod den på Falafel salat, det var denne gang helt almindelige falafler, da jeg ikke havde en rest grøntsager at proppe i.

2013-02-12 18.28.47

 

 

 

 

 

Opskrift:

250 g. øko kikærter sættes i blød når du står op altså mindst 8 timere før de skal bruges, skyl dem når du kommer hjem til spisetid – altså ca. 8 til 10 timer senere. hæld dem op i en blender, hvor resten af ingredienserne tilsættes

pres 1/2 øko citron

tilsæt 1/2 spsk. salt eller efter smag

1 spsk. spidskommen

et lille løg

et par fed hvidløg (hvis man ikke er bange for den slags)

Det hele blendes til det er en homogen masse, der må godt være grove stykker imellem.

Tag en dyp pande eller en stor gryde og hæld olie til stegning i, den skal være god varm før du starter med at forme og sætte falaflerne i.

Mens olien varmes, kan du snitte lidt salat, agurker, tomat, løg og røre en lunhyrtig dressing ved at blande lidt cremefraiche 38% og lidt øko mayo eller blot mayo og en stor klat Heinz chilli dressing.

Falaflerne vendes når de er gyldne og færdige når de er gyldne hele vejen rundt.

Jeg former mine med en is kugle ske. 🙂