2013-07-10 18.23.22-2Det smager bedre end det ser ud og jeg kunne jo også have pyntet med lidt grønt, men det her er den dovne variant, så det blev skippet.

Retten består af resten af de blomkålsris der var tilbage fra dagen før altså ca. halvdelen af et stort hoved.

2 kyllingefileter, skåret i tern

1 lille løg

1 pose Santa Maria færdig karry Kerela

1 lille dåse kokosmælk

Fremgangsmåde:

Ser I, her kunne jeg have været stoppet med de listede ingredienser, men det smagte nu alligevel for kedeligt, så jeg endte med at tilføje både ekstra karrypasta og kryderier i form af kanel, ingefær, lidt hvidløgspulver, salt og grøntsagsboullion.

Nå men tilbage til fremgangsmåden, jeg skar kylling og løg i tern, svitsede dem på panden og tilsatte så sovsen og kokosmælken og lod den koge let op og tilsatte så blomkålsris lidt efter lidt. Så smagte jeg på retten og fandt den for kedelig og tilsatte ovenstående til retten. 🙂

Skulle du i øvrigt sidde der bag skærmen og være lidt nysgerrig på det her Bootcamp halløj, så afholder jeg en lille workshop i Randers på lørdag d. 13 juli kl. 9.15, vi mødes ved Elro Arena på bagsiden af hallen hvor der findes en lille parkeringsplads. Send mig gerne en mail, hvis du har lyst til at deltage, det koster 100 kr. pr. snude varer 60 min. der er kun 1 enkelt plads tilbage :-)Vel mødt!