Det gik fantastisk til Oslo Grand Prix igår og noget jeg ikke troede var muligt efter at have set alle mine 16 flotte konkurrenter – JEG VANDT!

Jeg har også endelig fået sovet igennem dog ikke så længe som jeg gerne ville men det er da en start 🙂

Jeg skriver en længere update, når jeg kommer hjem og får set billederne igennem, men det har været en rigtig god oplevelse med en super stemning backstage, hvor jeg delte rum med 2 helt igennem søde og jordnære, katteglade norske piger 🙂 stor tak til jer (Mette, Pia og coaches) for at vi fik en hyggelig dag oven på den lange ventetid.

Tak til Rune for farvelægning og for at presse mig til at spise en klam saltet cheesburger, da der ikke var salt på pomfritterne 😉

Tak til søde Sanne som reddede mit hår og mine vipper! Det var aldrig lykkedes mig på egen hånd!

Tak til Sebine som råbte højt fra salen og alle de andre danskere er var med i gjorde det til en super oplevelse og lettere at posere!

Tak til Bo for opbakning og støtte! Fedt med dit overskud!

Nu er det fuld fokus frem mod EM som jo bliver noget helt andet!