Så fik jeg endelig lidt ro til at lave denne Giwe Away fra Kari Traa i anledningen af mit LBP Fitness 2 års fødselsdag! Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om disse goodies:

2013-11-13 09.40.31Kari Traa Adjustable Braa  og Butterfly Hipsters begge i str. medium, der er 3 sæt til at give væk, skal et af dem være dit?

(Det ene sæt er med hvid BH)

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå ind på www.karitraa.com og finde dit favorit outfit og fortælle mig hvorfor du ville vælge det, hvis du kunne ønske dig det i julegave! Tag et godt kig rundt på siden, der er kommet så meget lækkert tøj og det er værd at bemærke at der også er kommet en del mere træningstøj en lige Butterfly serien som vi nok kender bedst herhjemme! Jeg er personligt en sucker for jakker og kunne købe hver og en hvis jeg havde råd! No bullshit!

Jeg trækker lod blandt kommentarene søndag aften kl. 19.00 så jeg skal have din kommentar inden da – jeg glæder mig til at se og høre om jeres valg!

PØJ PØJ!