Min veninde Tina var så elskværdig at lad mig dele denne opskrift som hun diskede op med da jeg besøgte hende i fredags, nemlig kålbrød og parisertoast og vi har netop her til aften genskabt opskriften og den er virkelig en succes og meget let at lave, så det bliver en fast klassiker her i huset.

“Brødet” kan bruges til alt også pizza, hvis man vil bruge det til noget sødt, kan man udelade løg og kryderier og tilsætte lidt sukrin el. andre kryderier som understøtter det søde køkken, så som kanel, kardemomme og vanillie.

2013-03-08 14.28.24

 

 

 

 

 

Opskrift:

1 spidskål eller et halvt hvidkålshoved

1 rødløg el. alm. løg

2 til 3 æg.

1/4 dl. FiberHusk

Salt, peber, og kryderier efter smag og behag

Blend alle ingredienser og smør ud på en bageplade beklædt med bagepapir bages i ovn 175 grader. indtil det er let gyldendt, lad det stå på bagepladen indtil det har sat sig lidt, vend bagepapir på hovedet og træk det forsigtigt af, du kan nu dele ‘Brødet” i skiver eller bruge det som pizza bund.

Vi brugte brødet som sandwich så det blev til en parisertoast med rigtig hamburgerryg, tomat og flødhavarti, “brødet blev smurt med sennep og stil bund af toasten med fyldet i ovnen og lad den gratinere, sæt toppen på og nyd!

2013-03-08 14.36.26