2013-09-26 08.10.53Jeg hader at smide mad ud, så her er en af de ting jeg bruger mine rester til:

Grøn Scramble:

2 æg

1 stor spsk. Broccoli mos (rest fra dagen før)

1 skive serrano (jeg har det stort set altid i køleskabet fordi det kan bruges som smagsgiver i så mange retter)

Lidt revet Cheddar ost, salt og peber.

Jeg plejer at tænde panden, men jeg finder ingredienserne frem, tænder min elkedel for at varme vand til te og så smider jeg det hele på panden på èn gang og mixer det godt rundt og ca. 2 min. senere nyder jeg både en kop te og min morgenmad, såfremt den står på æg.

Æg er en alsidig ingrediens og jeg bruger også omeletter til at fylde med rester fra køleskabet, æg er glimrende at have med på farten i deres skal og hårdkogte fordi de er pakket ind i deres egen embalage og holder sig fint, selv om tasken får et par slag undervejs! En af mine foretrukne snacks på farten!