2013-09-01 12.29.48-2Jeg har tidligere købt Raw Grønkålschips, men har længe villet prøve om jeg kunne lave dem selv og det kunne jeg og det er faktisk ganske let og nu er Grønkål i sæson, så det er bare om at komme i gang.

Du ryger hurtigt op på din daglige grøntsags ration, hvis du tilføjer lidt af disse også 🙂

Vi brugte dem som en søndagssnack og de faldt også i god smag hos kæresten som oven i købet fandt at de mættede mere end alm. chips og derfor et superfint alternativ!

Jeg forsøgte mig denne gang med ovnmetoden, men skal helt klart også have dem testet i min dehydrator.

Opskrift:

  • 1 pose grøntkål (jeg fandt det i Kvickly)
  • Vaskes grundigt og duppes tørre med viskestykke
  • Plukkes fra stænglerne i ca. 5 x 5 cm store stykker
  • Hæld i en skål og bland med lidt olivenolie og din favorit krydderier, jeg lavede en portion ca. halvdelen af posen med næringsgær og den anden med wasabi
  • Drys lidt salt på, jeg anvendte max. 0,5 tsk. og fandt faktisk at det næsten var for meget
  • Bages ved 100 g. varmluft i ca. 30 min.

Enjoy!