1. nov. er dagen hvor jeg kan fejre 1 års fødselsdag i LBP Fitness og det var den første dag jeg have kunder hos PR Electronics, som tålmodigt ventede på at jeg skulle komme igennem mine konkurrencer for at være klar til at tage hånd om deres medarbejdere. Det samarbejde har vi stadig og det er jeg SUPER glad for!

Siden da er min lille virksomhed nu vokset stille og roligt og jeg har nu også mit eget seje Team af Fitness piger som vil konkurrere i fitnesskonkurrencer. Jeg har efterhånden også en god portion kunder med hver deres mål for fremtiden og jeg har faktisk lige nu opnået fuld belægning på PT timerne og det er nu på tide at tænke det hele lidt videre. Jeg har derfor nu som flere andre fundet mig en coach som skal se på min virksomhed med andre øjne og sparre med mig for at jeg kan fremtidssikre min lille virksomhed og tage den videre.

Jeg har stadig mit opskriftshæfte liggende i skuffen og det må snart være på tide at få gjort mere ved den. Jeg skal også have lavet et online booking system, så jeg nemmere kan booke kunder ind, eller de slev kan booke tider, alt efter hvor i landet jeg befinder mig og så videre, der er mange ting der kan gøres mbedre, men her efter en 10 timers arbejdsdag er jeg stolt af hvor langt jeg er kommet, på trods af alt.

Jeg har i dagens anledning i samarbejde med Kari Traa fået lov til at lave en lille Giwe Away hvor du ved besvarelse af simple spørgsmål, kan deltage i lodtrækningen om disse

1 x capri Butterfly
1 x Hood Butterfly
2 x Beanie
2 x 2 pk socks

 

 

 

 

 

 

 

 

For at deltage i lodtrækning skal du svare på følgende og dele indlægget på din egen blog eller FB og sætte linket ind i mit kommentarfelt sammen med dine svar:

1. Hvornår vandt jeg min første konkurrence?

2. Hvor mange gange har jeg stillet op til fitnesskonkurrencer?

3. Hvilket dyr holder jeg uendelig meget af?

Konkurrencen løbet til søndag aften d. 04.11.2012 kl. 24.00